Київ

ОНОВЛЕНО. В небі над Києвом збили ворожі об'єкти. Є руйнування і загиблі

923 0
Загинули 2 дітей. Медики ушпиталили кількох постраждалих

В ніч проти 1 червня росія знову атакувала Київ з неба, працювала ППО, уламки впали у кількох районах. Про це повідомляє КМВА.

Так, попередньо, внаслідок падіння уламків у Дніпровському районі спалахнув автомобіль. Також повідомляється про падіння уламків, що горять на проїжджій частині. Як уточнив мер Києва Віталій Кличко, медики госпіталізували двох постраждалих.

За інформацією КМВА, у Деснянському районі,  попередньо, внаслідок падіння уламків є пошкодження однієї з поліклінік району, пожежі не сталося. Також уламками пошкодило прилеглий будинок - вибухом вибило вікна. 

За попередньою інформацією, одна людина загинула, ще 3 отримали поранення різного ступеню тяжкості. 

Пізніше у КМВА додали, що попередньо кількість жертв повітряного нападу рашистів збільшилась. За інформацією, яка уточнюється, в Деснянському районі 3 загиблих, з них двоє дітей 5-6 років і 12-13 років, та 4 особи отримали травми. Дані оновлюються та уточнюються.

За інформацією медиків, до медзакладів столиці з Дніпровського та Деснянського районів госпіталізували 7 постраждалих. Двом людям надали допомогу на місці. Бригади швидкої ще працюють на місцях викликів.

Кличко уточнив, що в Деснянському районі було кілька викликів  На одній з вулиць зайнялася автівка на проїжджій частині дороги. Загоряння ліквідовано.

Повітряну тривогу було оголошено о 02:49 і скасовано о 04:03.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!