У неділю львів’ян з дітьми запрошують на Різдвяний фестиваль

2018 0
У неділю, 25 січня, у Львові у приміщенні Філософсько-богословського факультету УКУ (вул. Хуторівка, 35а) відбудеться Різдвяний фестиваль – заходи для всієї родини (дітей, молоді та батьків).
www.credo-ua.org

www.credo-ua.org

Організатори особливо запрошують людей, задіяних у виховну працю з дітьми, тому що це буде одночасно нагода поділитися новими ідеями виховної діяльності. Вхід вільний. Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міськради. 

На фестивалі діти з аніматорами робитимуть різдвяні прикраси та атрибути з простих матеріалів (папір, картон), такі як декоративну ялинку, корони для волхвів, ангелів, вифлеємську зірку, рамки для світлин. Продовжиться фестиваль спільними іграми й танцями.

А кожен педагог, вчитель та аніматор зможе отримати навчальний посібник «Робимо разом (активні методи навчання)», який був виданий Національним Університетом «Острозька Академія» і Польським Товариством Педагогів і Аніматорів «KLANZA». Посібник містить ряд пропозицій ігор і методів роботи з групою.

Допомагати в проведенні фестивалю буде Клуб педагогічної креативності «АНІМА» (педагогічний відділ при Католицькій парафії св. Йоана Павла).

Програма заходів:

11.00 – майстер-клас для аніматорів та педагогів;

12.00 – Служба Божа;

13.00 – Різдвяний фестиваль.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!