В неділю у Львові Хресна хода: де перекриватимуть рух транспорту

4285 1
У неділю, 3 квітня, відбудеться хресна дорога вулицями Львова, яку традиційно організовує Львівська архиєпархія УГКЦ, за підтримки Львівської міської ради. З 15.00 до 19.00 год. за маршрутом ходи буде ситуативне перекриття руху транспорту, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

Хода розпочнеться о 15:00 год. від храму св. Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 22) і завершиться на площі перед Архикатедральним собором св. Юра.

Маршрут Хресної дороги: вул. В. Винниченка, 22 (церква св. Архистратига Михаїла) – вул. Підвальна – пл. Митна – пл. Соборна – пл. Галицька – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. Академіка В. Гнатюка – пл. Генерала Г. Григоренка – вул. Листопадового Чину – пл. Святого Юра.

Особливістю цьогорічної ходи буде те, що в основу молитовних текстів закладено життєпис блаженного священномученика о. Василя Величковського, багатолітнього в’язня радянського ГУЛАГу та місцеблюстителя підпільної Греко-Католицької Церкви в Україні. Під час ходи нестимуть мощі та ікону блаженного.

Запрошують всіх, незалежно від конфесійної приналежності, розділити цю спільну молитву, яка буде співстраждаючою з усіма незаконно ув’язненими, з тими, хто втратив рідних. Також це буде молитва за добру долю для українського народу.

Нагадаємо, що через ремонтні роботи на вихідних буде ускладнений рух на вул. Городоцькій та Шевченка, відтак трамваї №6 та 7 не курсуватимуть.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
1 Квітня, 2016 23:17
Андрій Я занепокоєний і побоююся, що можу випадково напасти на хресну ходу, тому краще не проводьте її.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!