У неділю у Львові очікують новий рекорд «Run the world. Львівський напівмарафон»

3322 0
Майже 2000 учасників на трьох дистанціях, забіги для дітей і брендів та благодійність. Tvoemisto.tv розповідає, що відбуватиметься під час забігу «Run the world. Львівський напівмарафон».
RunTheWorld

RunTheWorld

У неділю, 14 квітня, з 9:00 до 13:30 площа перед Львівською національною оперою буде стартом і фінішем для «Run the world. Львівський напівмарафон». Для участі в забігах на 21,1 км, 10 км та 3 км станом на сьогодні зареєструвалися вже 1783 учасники, що стало рекордом за всі попередні забіги в межах «RunTheWorld». До цього найбільше учасників – 1000 – було на минулорічному «RunTheWorld. Львівська Десятка». Крім цього, у неділю буде ще кілька нововведень – забіг для дітей, корпоративний забіг брендів та благодійний забіг на 3 км.

Біжу, щоб допомогти

Саме ці слова будуть на медалі, яку отримає кожен фінішер благодійного забігу на 3 км. Частина коштів, отриманих за реєстрацію учасників, буде спрямована на благодійну мету. Придбання турнікет-системи для зупинки крові під час проведення операцій з видалення пухлин опорно-рухової системи у дітей – це гостра необхідність. Такі операції проводяться у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

«Наша лікарня спеціалізується на дитячій онкології. Операції, які ми проводимо, є дуже складними. Турнікет-система – це дуже необхідна річ, що допоможе під час проведення довготривалих операцій уникнути крововтрат у дітей», – говорить дитячий ортопед-травматолог вищої категорії Олександр Щуровський.

Дитячий забіг на 100 і 300 метрів

Нововведенням цьогорічного «RunTheWorld. Львівський півмарафон» стали і дитячі забіги: діти мають можливість бігти на спеціально підготовлених дистанціях 100 і 300 метрів. Участь в цих забігах безкоштовна за умови попередньої реєстрації, а всі, хто їх пробіжить, отримає медаль чемпіона та подарунки від Avalon Inc. Зауважимо, що кількість учасників на дитячих дистанціях є обмеженою.

Забіг брендів – від team building до соціальної відповідальності

Участь в забігах братимуть і цілі команди – у так званому корпоративному забігу брендів. Організатори переконані, що участь таких команд – це прояв соціальної відповідальності компаній, потужний team building та можливість інвестувати у розвиток власного корпоративного бренду. Компанія, яка матиме найбільшу кількість учасників на дистанції 3 км, отримає кубок за найсильніший командний дух та найбільший благодійний внесок.

Реєстрація на корпоративні забіги триває. Надіслати запит на участь можна на e-mail: [email protected] або [email protected].

Відкриті тренування

Також охочих запрошують на відкриті тренування, щоб показати найкращий командний та індивідуальний результати. Серед них – суботні розминки з Назаром Бійчуком, котрий і буде вести спортивний захід у неділю. У них беруть участь і зареєстровані учасники, і команди корпоративного забігу.

Також у четвер відбудеться тренування під керівництвом Олександра Бобрицького, який є орагнізатором клубу здорового життя.

«Уже близько п'яти років ми підтримуємо різноманітні спортивні заходи. І вже вдруге ми реалізовуємо свою ідею. Для нас важливо, щоб люди були здоровими та успішними, а ми від себе обіцяємо максимально сприяти здоровому способу життя та розвивати спортивне середовище», – говорить керівниця департаменту маркетингу компанії Avalon Inc. Юлія Лебедєва.

«Для нас важливо підтримувати такі заходи. Ми керуємося принципом, що для соціально відповідального бізнесу у пріоритеті повинна бути підтримка не тільки професійного спорту. Ми долучаємося до ініціативи організаторів і хочемо, щоб львів’яни жили спортивно і вели здоровий спосіб життя», – додає керівник відділу маркетингу спортивного партнера СТРЦ SPARTAK Тетяна Альховська.

Як взяти участь

Онлайн-реєстрація на забіги все ще доступна за посиланням. Детальнішу інформацію про подію можна дізнатися на Facebook-сторінці.

Видача стартових пакетів для учасників забігів відбуватиметься 13 квітня з 10.00 до 20.00 в спортивно-торгово-розважальному центрі SPARTAK (вул.гетьмана Мазепи 1Б). 

Організатори та партнери

Організатор – інвестиційно-девелоперська компанія Avalon Inc. за підтримки ФЛАУ, ФЛАЛО, ЛМР, ЛОДА.

Спортивний партнер – спортивно-торгово-розважальний центр SPARTAK.

Партнери: ТОВ «Гіпермаркет АШАН Україна», бренд «Епікур», магазини спортивного спорядження Columbia та Weekender, компанія  «Молокія», компанія «ВОДО», Благодійний фонд «Крила Надії».

Інформаційні партнери: Радіо FM Галичина, інформагентство GalNet, медіа-хаб «Твоє Місто», 24 канал, Радіо Люкс ФМ.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!