У Львові проходить «Run the world. Львівський напівмарафон». Де подивитися

2585 0
5 дистанцій, 2 000 учасників, дитячі забіги та нагородження переможців в прямій трансляції «Твого Міста»

З 9 до 13:30 в неділю 14 квітня у Львові відбуватимуться забіги на 21,1, 10 та 3 кілометри. Старт та фініш усіх дистанцій – біля Оперного театру, на площі перед яким буде працювати і головна сцена спортивної події. Звідси  ж відбуватиметься і пряма трансляція, що її вестиме «Твоє Місто».

Дивитися трансляцію можна на  сторінці у Facebook, y Youtube та на сайті Твоє місто. Початок трансляції – орієнтовно о 08:40.

Про  «Run the world. Львівський напівмарафон»

У межах напівмарафону з серії «Run the world» передбачено 5 дистанцій. Три з них – для дорослих на 21,1, 10 та 3 кілометри. Для дітей передбачено дві дистанції – на 100 та 300 метрів. Зареєструватися для участі в забігах могли усі бажаючі. Забіг на 3 кілометри є благодійним. Частина коштів, отриманих за реєстрацію учасників, буде спрямована на благодійну мету. Придбання турнікет-системи для зупинки крові під час проведення операцій з видалення пухлин опорно-рухової системи у дітей – це гостра необхідність. Такі операції проводяться у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

Читайте також: Як курсуватиме транспорт на час напівмарафону. Де і коли перекриватимуть рух

Організатори та партнери

Організатор – інвестиційно-девелоперська компанія Avalon Inc. за підтримки ФЛАУ, ФЛАЛО, ЛМР, ЛОДА.

Спортивний партнер – спортивно-торгово-розважальний центр SPARTAK.

Партнери: ТОВ «Гіпермаркет АШАН Україна», бренд «Епікур», магазини спортивного спорядження Columbia та Weekender, компанія  «Молокія», компанія «ВОДО», Благодійний фонд «Крила Надії».

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!