В неділю у Львові стартує благодійний фестиваль «Червоні носики»

1898 0
6 липня 2014 року на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка фонд «Запорука» вдруге проводитиме благодійний Фестиваль добра «Червоні носики». Зібрані під час фестивалю благодійні пожертви будуть спрямовані на підтримку важкохворих дітей, які лікуються у відділенні гематології Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові.
Фото зі сторінки фестивалю на Facebook

Фото зі сторінки фестивалю на Facebook

Схожі фестивалі під назвою RED NOSE DAY відбуваються у різних країнах з 1988 року, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Фестиваль триватиме з 10:00 до 18:00 год.

У програмі фестивалю – виступи дитячих та професійних колективів, майстер-класи з малювання, валяння, квілінгу, спортивні забави, виготовлення фігурок з кульок та ін., атракціони, аніматори-клоуни.

«Плануємо, що близько тисячі львів’ян та гостей міста долучаться до дійства. Завдяки зібраним коштам на минулорічному фестивалі у Львові (приблизно 18 тис. грн.), ми створили дитячу ігрову кімнату у відділенні гематології Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру на вул. Дністерській: здійснили проектні роботи та встановили конструкцію, яка виділяє дитячий простір у лікарняному відділенні для ігр і забав», - розповідає керівник проекту Ярина Хомцій.

 

Програма фестивалю:

  • благодійний продаж носиків – символа фестивалю – на території фестивалю та в закладах Львова;

  • 5 липня з 11:00 до12:00 год. – майстер-класи для дітей з виготовлення піци-клоуна у ресторанах «Челентано». Попередній запис за телефонами оргкомітету: +38 032 260 07 81; +38 050 430 12 81;

  • благодійна лотерея та конкурси з призами;

  • концерт для дітей: танцювальні та вокальні номери дитячих і юнацьких колективів, Шоу професора Ніколя, циркові вистави;

  • майстер-класи для хлопчиків та дівчаток різного віку: бісероплетіння, орігамі, вироби з гіпсу, вироби з соломи, макраме, валяння, виготовлення ляльки-мотанки, об’ємних метеликів, квіти з паперу, малювання для наймолодших, виготовлення закладки для книг тощо;

  • куточок для наймолодших;

  • спортивний майданчик;

  • майданчик для читання;

  • заняття з англійської мови;

  • аква-грим, розваги, веселі клоуни міста, аніматори, солодощі.

Партнерські внески будуть використані на користь діток-пацієнтів відділення дитячої гематології Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, а також для організації та проведення фестивалю (не більше 20% від зібраних коштів).

ВБФ «Запорука»

п/р 2600194742

«Райффайзен Банк «Аваль» в м. Києві, МФО 380805, ЄДРПОУ 35911054 з поміткою «благодійна пожертва».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!