На правах реклами

Львів'ян запрошують на Family Day на вулиці Пасічній. Програма та реєстрація

3594 0
Ексклюзивний гість цьогорічного Family Day — гурт «Цвіт Кульбаби». Ведучий свята - Назар Бійчук
http://vashdim.com.ua/

http://vashdim.com.ua/

У неділю, 8 вересня, відбудеться черговий «Ваш Дім Family Day» на стадіоні ЖК «Пасічний» (вул. Пасічна, 175). Початок запланований на 15:00.

У програмі заплановані ігри, розваги та майстер-класи для наших найменших гостей від інноваційного дитячого простору «СвітЛичка», командні змагання для дорослих, зокрема водний футбол, водний волейбол та сумо, стильна фотозона, де можна перетворитися на актора і вже цього ж вечора подивитися відеоролик Slow Motion із собою в головній ролі. Також для гурманів передбачені різноманітні смаколики, а ексклюзивним гостем, який розважатиме публіку впродовж вечора, буде гурт «Цвіт Кульбаби».

Як взяти участь?

До участі у Family Day запрошуються мешканці, майбутні мешканці та гості, яким необхідно обов'язково попередньо зареєструватись за посиланням. Останній день реєстрації — 4 вересня.

Як це відбувалося минулого року

Family Day, що організовує «Ваш Дім», вже став традиційним і цього року проводиться втретє. Його мета — познайомити сусідів — теперішніх і майбутніх, — а також показати, як можуть розвиватися сучасні новобудови і їхні простори. Темою минулого року було обрано «Rock-n-Roll Сусіди Party», що об'єднала мешканців різних будинків комплексу і презентувала подальший розвиток кварталу, а перший був присвячений відкриттю першого у Львові «подвір’я без машин»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!