Стало відомо, хто очолив у Львові об'єднання лікарень, які надають планову допомогу

4892 0
Обов’язки генерального директора Другого ТМО виконує Андрій Миськів.
Фото: Андрій Миськів

Фото: Андрій Миськів

До Другого Територіального медичного об’єднання (ТМО) у Львові увійшли чотири медзаклади: 4-та міська клінічна лікарня, 5-та міська клінічна лікарня, 1-а міська клінічна лікарня ім. князя Лева та Комунальна лікарня «Хоспіс». Обов’язки генерального директора Другого ТМО виконує Андрій Миськів, який до цього був директором 5-ї міської лікарні Львова. Про це Тvoemisto.tv повідомила керівниця міського управління охорони здоров'я Леся Кобецька.

Читайте також: «Топольна, Орлика і 8-ма лікарня». Чого чекати від об’єднання найбільших лікарень Львова

У кожній лікарні обрали також директорів:

  • керівницею 4-ї міської лікарні стала Ірина Цегелик (була заступницею головного лікаря з поліклінічної роботи 4-ї міської лікарні і є позаштатною спеціалісткою з напрямку сімейної медицини)
  • керівницею 5-ї міської лікарні стала Юлія Василишин (певний час була головною спеціалісткою охорони здоров’я Львова, медичною директоркою з лікувальної роботи 5-ї лікарні)
  • виконувати обов’язки керівника лікарні Князя Лева стала Марта Соколовська (колишня завідувачка відділення отоларингології цієї ж лікарні, відома хірургиня, яка проводила унікальні операції)
  • керівником лікарні «Хоспіс» став Євген Москвяк, який і очолював медзаклад.

Читайте також: Дитячу лікарню на Орлика перейменували на Лікарню Святого Миколая

Зазначимо, що Львівська міська дитяча клінічна лікарня, що на вул. Пилипа Орлика, 4, отримала нову назву. Відтепер це Лікарня Святого Миколая, а очолив її Іван Міськів. 

До речі, генеральним директором Першого територіального медичного об’єднання Львова став екскерівник лікарні швидкої медичної допомоги Олег Самчук. Його обирали на конкурсній основі. Медик став єдиним претендентом на дану посаду.

Нагадаємо, у медицині Львова плануються масштабні зміни. Tvoemisto.tv дізнавалося, чого очікувати від такої реформи львів'янам. Детальніше читайте тут.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!