В області спрацювали ППО. Інформації про удар по Львову немає, – Андрій Садовий

12047 0
Повітряну тривогу в області оголосили в 00.25.
Фото: Armyinform

Фото: Armyinform

У Львові та області сьогодні, 17 травня, близько 00.50, пролунали кілька вибухів. Голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що в області спрацювала система ППО. Інші дані уточнюються.

Підтвердженої інформації про потрапляння ракет по Львову немає, повідомив також міський голова Львова Андрій Садовий. 

«Давайте разом подякуємо за це тим, хто береже наше небо! Бережіть себе і не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!», – повідомив Андрій Садовий.

Читайте також: Один із постраждалих внаслідок ракетного удару по СТО у Львові помер у реанімації

Нагадаємо, що о 4:30 ранку 15 травня, росіяни завдали нового ракетного удару по Львівщині по об’єкту військової інфраструктури у Яворівському районі. 

13 березня на Львівщині ворог здійснив авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. Удари були з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. Загалом окупанти випустили більш ніж 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет ЗСУ збили в повітрі. Унаслідок ракетного удару тоді загинули 35 людей і 134 отримали поранення.

18 березня у Львові пролунало кілька вибухів у районі аеропорту. Окупанти поцілили по авіаремонтному заводу і знищили будівлі. Активну роботу заводу завчасно зупинили. Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України повідомило, що окупанти шістьма ракетами били по території в районі Львівського аеропорту, утім дві ракети українські військові збили. У результаті обстрілу одна людина отримала поранення середньої важкості.

26 березня відбулося ще три потужні вибухи біля Львова зі сторони Кривчиць. У результаті нових ракетних ударів по Львову завдано значних збитків об’єктам інфраструктури. 

18 квітня у Львові пролунали вибухи. Сталося 5 прицільних ракетних ударів по місту.  Три удари ворог завдав по об‘єкті військової інфраструктури – це складські приміщення, які не використовуються. Іще один – по станції технічного обслуговування автомобілів. Того дня через ракетні обстріли у Львові постраждало 11 людей. Серед них – 3-річний Артем, який приїхав з мамою з Харкова.

25 квітня на Львівщині росіяни також завдали удару по Львівщині, через це виникли дві пожежі. Зокрема, відбувся ракетний удар по залізничній станції «Красне». 

Які ракети запускає росія на Львівщину і чому не всі вдається збити, читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!