Київ

В одному з лісництв Києва висадили 1,5 тисячі сіянців сосни

586 0
Уже традиційно у Дарницькому лісництві висадили сіянці сосни звичайної.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

На території Дарницького лісництва висадили 1,5 тисячі сіянців сосни, що були вирощені власними силами працівників лісопаркового господарства. Про це під час висадження сіянців повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає пресслужба КМДА.

Загалом цього року на території столичних лісів планують висадити майже 224 тисячі сіянців лісових культур. Заступник КМДА зауважив, що з початку року в Києві вже оновили гектари лісів і ця робота не припиняється.

«Ми всі пам’ятаємо минулу весну, коли наші ліси паплюжились і нівечились російськими загарбниками. І наше завдання як тоді, так і сьогодні, відновити й оживити території, що вже розміновані, завдяки нашим воєнним та рятувальникам. Вже за 20-30 років тут буде повноцінний ліс молодих хвойних дерев, про який дбатимуть і який оберігатимуть. В планах міста – системні зміни заради збагачення столичного лісового фонду», – пояснив Петро Пантелеєв.

Як ми писали раніше, на столичному бульварі Шевченка меценати висадили чорні тополі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!