В одному з парків Львова з’явиться світлодіодне освітлення

3082 0
У парку «Озеро Левандівське» відреконструюють освітлення. Планують, що тепер воно буде світлодіодним.
джерело: lednews.lighting (фото ілюстраційне)

джерело: lednews.lighting (фото ілюстраційне)

ЛКП «Зелений Львів» виступить замовником на проектування та  виконання робіт з реконструкції освітлення на території парку «Озеро Левандівське». На це у бюджеті розвитку виділили 450 тис грн. Таке рішення прийняв виконавчий комітет міськради.

Читайте також: Які парки у Львові впорядкують?

Як зазначив керівник міського управління екології та благоустрою Андрій Галушка, зараз розпочато процес укладання угоди щодо проекту з ЛКП «Львівсвітло». Передбачається, що освітлення у парку буде світлодіодним, оскільки це зменшить подальші витрати, за рахунок збільшення тривалості дії. Окрім цього, рішенням передбачено також закупівлю та встановлення додаткових лавок у парках міста, на суму близько 200 тис грн.

Нагадаємо, конкурсна комісія одноголосно визначила ТзОВ «СіТі Парк Львів», яка є філією голландської компанії «СТР», переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва індустріального парку «Рясне-2». За словами голови комісії, застережень щодо компанії немає, а всі документи оформлені правильно, відтак жодних підстав не визнавати її переможцем – немає.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!