В одному з павільйонів Стрийського парку відкриють ресторан. Візуалізація

6573 0
Реконструкцією будівлі займеться компанія, що належить юристам бізнесмена та депутата ЛМР Григорія Козловського
візуалізація надана ЛМР

візуалізація надана ЛМР

Сьогодні, 27 липня, виконком міської ради дозволив реконструювати одну з будівель у Стрийському парку та відкрити там ресторан, затвердивши відповідні містобудівні умови та обмеження. Реконструкцією займатиметься ТзОВ «Львів-Енергія».

Парковий павільйон, про який йде мова, розташований поруч із рестораном Delice – за адресою вул. Уласа Самчука, 16. Видані містобудівні умови та обмеження не передбачають ані внесення змін до будівлі, ані зведення додаткових споруд на цій ділянці. Зараз ця будівля не використовується.

Реконструкція розпочнеться після розробки робочого проекту, його експертизи та дозволу від Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю.

У рамках реконструкції висота будівлі змінена не буде (Візуалізацію надала ЛМР)

ТзОВ «Львів-Енергія», яке виступає замовником будівництва, зареєстроване за адресою майбутнього ресторану. За даними Міністерства юстиції, власниками компанії є Юрій Ломага та Олексій Різник, керівник – Володимир Фелишин.

Додамо, що Володимир Фелишин є віце-президентом СК «Енергія» – львівського клубу з футзалу, генеральним спонсором якого є «Львівобленерго». За даними «Наші гроші. Львів», Юрій Ломага – юрист відомого львівського бізнесмена та депутата ЛМР Григорія Козловського. Другий співвласник компанії Олексій Різник також є адвокатом Козловського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!