Київ

В одному з районів Києва прибрали МАФ, який з'явився відразу після демонтажів споруд поруч

806 0
На місці пошкодженого газону комунальники висадили новий.
Фото: Grigoriy Leo/Facebook

Фото: Grigoriy Leo/Facebook

У Солом'янському районі Києва комунальники прибрали незаконний об’єкт, який з'явився тут після демонтажів колишніх МАФів. Відповідну інформацію поширили у Facebook-спільноті «Тисни».
 
«На місці знищеного газону – висадили новий. Скоро він проросте та буде радувати всіх відвідувачів парку своєю красою», – зазначають у спільноті.
 
 

Як ми писали раніше, у Солом’янському районі на газоні біля кінотеатру «Тампере» з’явився незаконний МАФ-кіоск, холодильник з морозивом і лоток з хот-догами, а електрику до всього цього зачепили через на деревах.

Нагадаємо, 10 травня чиновники КМДА та РДА проінспектували Солом’янський та Голосіївський райони з питань благоустрою та чистоти. 

Інспекція обійшла території біля гаражних кооперативів неподалік кінотеатру «Тампере» (Солом’янський район), які перетворились на звалища. Також перевірили житлові будівлі, зокрема на вулиці Деміївській, та стан дитячих майданчиків. Виявили низку МАФів, що здійснюють нелегальну діяльність.

Також додамо, у Солом'янському районі затримали виконувача обов’язків начальника відділу з питань благоустрою, який вимагав гроші за неперешкоджання веденню бізнесу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!