В одному з районів Львова відбудуться майстер-класи з джазу

2092 0
7 грудня міжнародний фестиваль «Jazz Bez» влаштує на Левандівці безкоштовні джазові майстер-класи та концерт польського гурту «Bartosz Pernal Quartet». Про це повідомляють організатори події.
фото: provce.ck.ua, blog-fiesta

фото: provce.ck.ua, blog-fiesta

7 грудня у Народному Домі (вул. Широка,1) із 16:00 розпочнуться майстер-класи «Львівська Школа Джазу та Сучасної Музики» для учнів музичних шків, а на 19:00 заплановано концерт польських віртуозів «Bartosz Pernal Quartet». Вхід на акції буде вільним.

«Bartosz Pernal Quartet» — знаний польський бенд, що виробив свій особливій експресивний та вирафінуваний стиль джазу. Унікального звучання та впізнаваності гурту надає виняткове поєднання звуків тромбону та альт-саксофону у поєднанні із особливим інструментом – органом Хаммонда

«Львівська Школа Джазу та Сучасної Музики» є продовженням багаторічної культурної місії Мистецького об'єднання «Дзиґа»» та середовища «ДжазКлубу. Львів», завдяки яким Львів став джазовим центром, з вимогливою публікою і талановитими музикантами.

«Культура має належати всім і мистецьке життя має вирувати в цілому місті, а не лише в центрі. Ми бажаємо долучити мешканців мікрорайонів і локальних громад міста до фестивалю і до культурного процесу загалом. Якщо знайдуться люди із Сихова, Замарстинова чи Рясне-2, які готові організувати акції фестивалю у себе, то ми з радістю будемо робити «Jazz Bez» разом», — говорить організатор фестивалю від МО «Дзиґа» Юлія Хомчин.

Цього року із 3 по 12 грудня фестиваль «Jazz Bez» святкує своє п’ятнадцятиріччя. Детальнішу програму фестивалю можна переглянути на сайті.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!