У львівському медичному університеті медицину викладатимуть англійською

1719 0
Для того, щоб опанувати медицину англійською, передбачили 100 місць.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького навчатимуть медицині англійською мовою. Про це йдеться на сторінці закладу.

«Враховуючи численні запити від вступників та вектори розвитку нашої країни, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького відкрив нову конкурсну пропозицію з англійською мовою навчання для вітчизняних вступників. Набір проводиться на нову небюджетну конкурсну пропозицію з назвою «222 Медицина з англійською мовою навчання», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львівський виш визнали найкращим медичним закладом освіти України

Для того, щоб опанувати медицину англійською мовою, передбачено 100 місць. Навчання здійснюватиметься за кошти фізичних або юридичних осіб, вартість першого року навчання – 50 000 грн.

Такий вид навчання дозволить вступникам оволодіти англійською мовою професійного спрямування на високому рівні, легше освоювати протоколи діагностики та лікування розвинених країн, у майбутньому успішно скласти єдиний державний кваліфікаційний іспит.

Нагадаємо, що у цьому навчальному році у закладах вищої освіти Львова з’являться нові спеціальності, які пов’язані з екологією, аналітикою, кібербезпекою. Підбірку нових спеціальностей та освітніх програм, куди можуть вступати абітурієнти, можна почитати тут.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!