В ОП кажуть, що українцям слід готуватися до пом'якшення карантину

1775 0
Травневі свята – останні з небезпечних вихідних, які можуть сприяти скупченню людей.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Україна готується до поступового пом’якшення карантинних норм, детально опрацьовуючи всі етапи. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на нараді з представниками Кабміну і головних державних відомств, відповідальних за заходи із запобігання поширенню COVID-19.

За його словами, сьогодні мають відкритися продовольчі ринки, однак функціонуватимуть вони за чіткими правилами.

Читайте також: У ЛОДА сподіваються із 1 червня розпочати туристичний сезон на Львівщині

Він також зазначив, що травневі свята – останні з небезпечних вихідних, які можуть сприяти скупченню людей. На це у Нацполіції відреаггували, що в ці дні у парках чергуватимуть патрулі, щоб запобігти цьому.

Прикордонники, у свою чергу, повідомили про збільшення кількості осіб, які встановлюють додаток "Дій вдома", що допомагає проходити самоізоляцію під час карантину. З понад 7 тисяч громадян, які в’їхали в Україну за минулу добу, 65% встановили додаток.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!