В організації наркоугрупування на Львівщині підозрюють депутата УКРОПу

8773 0
А також очолює комісію однієї із сільських рад з питань освіти, культури і спорту.
Фото: УКРОП

Фото: УКРОП

В організації масштабної схеми із розповсюдження важких синтетичних наркотиків в Україні та за кордоном підозрюють депутата Лопатинської ОТГ на Львівщині 24-річного Сергія Феденишина, який очолює комісію сільської ради з питань освіти, культури і спорту. Про це Tvoemisto.tv стало відомо з власних джерел у прокуратурі Львівської області. Цю ж інформацію підтвердили в УКРОПі Львівщини.

Сьогодні, 27 листопада, суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Після цього його виключили з партії. Окрім нього підозру оголосили ще 19 затриманим. Двох організаторів наркоугрупування триматимуть під вартою з альтернативою застави 20,7 млн грн кожному. Іще п’ятьом фігурантам – по 15 млн грн. 

Нагадаємо, що вчора, 26 листопада, прокуратура викрила злочинну організацію, яка розповсюджувала наркотики по Україні та за кордоном, центр організації якої був саме у Львівській області. До наркоугрупування були залучені ще 20 осіб, зокрема, колишній поліцейський, який працював у галузі боротьби із незаконним обігом наркотиків.

Торгували наркотиками через інтернет-магазин. Оплату приймали через платіжні сервіси EazyPay, Btcu.biz, BitObmen. Щодня розповсюджували по 200 «закладок».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!