У парку 700-річчя Львова поставили нову браму. Фото

3697 1
Проект реконструкції парку був переможцем минулорічного «Громадського бюджету Львова».

У львівському парку «700-річчя Львова» облаштували алеї та металеву конструкцію, яка буде служити брамою та перголою для витих рослин. Також на металевій конструкції зробили гравірування з інформацією про парк, повідомляє ГО «Зручне місто» на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Ми дуже вболівали за цей парк і раді, що проект успішно реалізується. Будемо і далі підтримувати громаду району і дякуємо всім причетним за активність», – йдеться у повідомленні.

Проект напрацьовано, візуалізовано та реалізовано спільно з мешканцями громади Чорновола в рамках проекту «Громади ві дії». 30% коштів, які використані для створення та встановленя входу і брами, – це внески мешканців. Решта 70% – проекту «Громади ві дії».

Нагадаємо, ремонтні роботи в парку «700-річчя Львова» почалися ще влітку, 14 серпня. Проект реконструкції парку був переможцем минулорічного «Громадського бюджету». Завершення ремонту заплановане на грудень.

Фото: Зручне місто

Фото: Юрій Мураль

Фото: Зручне місто


Читайте також:
7 Жовтня, 2017 18:51
Тарас Гакавчин Насправді вхідну стеллу було поставлено в рамках проекту Громади в дії, ось вам лінк животворящий [***]://communities.[***]/#/post/2/48
громада на нього навіть гроші збирала та отримала дофінансування від ЄС через Інститут міста.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!