На обливаний понеділок через центр Львова не курсуватимуть трамваї

3369 0
Традиційне поливання триватиме у Львові з 12.00 до 15.00 год в понеділок, 9 квітня.
фото: Evgeny Kraws

фото: Evgeny Kraws

В понеділок, 9 квітня, у Львові на площі Ринок відбудеться святкове обливання водою. Поливання триватиме з 12.00 до 15.00 год. В цей час площею не курсуватиме електротранспорт. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

«Завтра, у середу, ми змонтуємо та випробуємо на площі Ринок спеціальні установки, з яких можна буде черпати воду. А вже в понеділок такі установки працюватимуть з 12 до 15 години й всі охочі львів’яни та гості міста зможуть взяти участь у забаві. Сподіваємося, що облиті будуть лише ті учасники дійства, які самі цього забажають», – зазначив заступник директора ЛМКП «Львівводоканал» Юрій Свізінський.

Читайте також: Фото дня: у Львові провели обливаний понеділок

Порядок на площі контролюватимуть працівники правоохоронних органів та «Муніципальна варта». У Львівводоканалі також зазначили, що під час роботи установок зазвичай використовується до 20 метрів кубічних питної води.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!