Політична реклама

В понеділок у Львові презентуватимуть україномовну книгу про Стіва Джобса

1361 0
У понеділок, 23 січня, у львівській книгарні «Є» представлять книжку Волтера Айзексона “Стів Джобс. Біографія засновника компанії Apple”. Коштуватиме книга, що має 624 сторінки, 152 гривні.

В основу книги покладено понад сорок інтерв'ю з Джобсом, проведених за два роки, а також розмов із понад сотнею його родичів, друзів, ворогів, конкурентів і колег. Волтер Айзексон написав захопливу історію життя надзвичайно активної особистості, креативного підприємця, чиє прагнення досконалості та нестримна енергія здійснили революцію в галузі комп'ютерів. У добу, коли США шукають способів розвивати свою інноваційну жилку, Джобс є найкращим зразком винахідливості і творчої уяви, втіленої у реальність, - повідомляє ZAXID.NET.

Перекладач книги Надія Гербіш протягом презентації розповість про особистість засновника компанії Apple; те, чим ця книжка відрізняється від попередніх біографій Джобса; роботу над українським перекладом: цікаві моменти у переговорах із видавцем оригіналу та у процесі перекладу.

Початок презентації - о 18.00 за адресою: Львів, пр. Свободи, 7.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!