У понеділок у Львові вирішать, що робити з проїздом пільговиків

2359 0
У понеділок, 30 березня, відбудеться засідання виконкому Львівської міськради, на якому розглянуть питання з приводу проїзду у міському громадському транспорті.

Про це повідомили в прес-службі мерії.

Сьогодні, 27 березня, відбулось друге засідання робочої групи для опрацювання і вирішення комплексу проблемних питань пасажирських перевезень у м. Львові, яка створена відповідно до розпорядження міського голови від 23.03.2015 р. №75.

Як зазначив голова робочої групи  – в. о. першого заступника міського голови, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Віктор Пушкарьов – робоча група закінчила свою роботу і надасть виконкому пропозиції щодо врегулювання проблемних питань у сфері автобусних перевезень у Львові.

«Робоча група визначила такі позиції: перше – провести корегування тарифу на перевезення, друге – скасування рішення виконкому №115, третє – розпочати громадські слухання  щодо обговорення питання корегування тарифу», - сказав він.

Нагадаємо, рішення виконкому №115 від 10.03.2015 року встановило пільговий проїзд у міському автотранспорті з 10:00 до 16:00. При цьому пільговики наголошують, що такі дії місцевої влади є незаконними. Перевізники ж, в свою чергу, заявляють про те, що перегляду тарифу на проїзд все одно не уникнути.

Як відомо, прокуратура оскаржила рішення виконкому Львівської міської ради про обмеження на безкоштовний проїзд для пільгових категорій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!