Політична реклама

В понеділок заняття у школах Львова планують відновити

1401 1
Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, вже у понеділок навчання у школах Львова можливо відновлять. Якщо протягом вихідних температура повітря підніметься і не перевищуватиме -20˚С, - повідомляє прес-служба ЛМР.

«З понеділка ми відновимо навчання у школах, якщо все буде гаразд і не буде непередбачуваних ситуацій. Синоптики прогнозують потепління», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, школи міста призупинили навчальний процес на два дні (четвер та п’ятницю), у зв'язку із сильними морозами.

3 Лютого, 2012 16:11
Мати 2-х дітей. Чому не продовжити офіційно канікул на весь період морозів. Адже як діти підуть у вимерзлі класи (задля економії опалення скручують, або взагалі виключають). А в нас є "можливо". А якщо буде неможливо навчатися в холодних класах, тоді їх забирати додому, чи залишати їм рукавиці. І як зранку в понеділок знати чи навчання буде чи ні.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!