В Повітряних силах прогнозують, що нині буде кілька тривог

1183 0
Нехтувати заходами безпеки під час повітряної небезпеки неприпустимо.
Фото: Повітряні сили

Фото: Повітряні сили

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат припустив, що повітряних тривог сьогодні в Україні може бути кілька, про це пише Громадське радіо.

«Не так давно в Україні оголосили повітряну тривогу. Не виключено, що сьогодні ще будуть зльоти цього ракетоносія. Тому закликаю: дотримуватись вимог безпеки під час повітряних тривог», – зазначив Юрій Ігнат.

Речник Повітряних сил наголосив, наслідки атаки ракетами «Кинджал», які противник застосовує, є значними, тому робити послаблення щодо виконання заходів безпеки під час тривог неприпустимо.

Нагадаємо, ранком, о 09:10 була оголошена масштабна тивога через зліт на аеродромі «Мачулищі» російського літака-ракетоносія Міг-31К, здатного нести ракети «Кинджал». Відбій пролунав за дві години – о 11:18. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!