У рамках всеукраїнського турне до Львова завітає гурт MAD HEADS

2216 0
27 листопада в рамках всеукраїнського туру на підтримку нового альбому «8» до Львова з концертом приїде український рок-гурт MAD HEADS

Зірки вітчизняної рок-сцени, гурт MAD HEADS відомий своїми хітами: «Надія є», «Смерека», «А я на морі», в 2015 році випустив новий альбом «8», презентував  кліп на хіт "Пісня Сирени" та збирається у наймасштабніший тур за свою історію в оновленому складі. Кількість міст у списку – 22. Серед них і Львів, де концерт відбудеться 27 листопада у клубі Picasso. 

Нещодавно гурт презентував новий альбом з незвичайною назвою – «8», який назвав магічним. Цифра 8 – це і порядковий номер, і знак нескінченності, і магічний символ.

«Над новим альбомом ми активно працювали 4 роки, та якби все ж вирішити випустити його в 2013 році, то він вийшов би іншим, не схожим на "8", про який ми говоримо зараз, - зазначив Вадим Красноокий. - Справа в тому, що за останні декілька років ми значно зросли емоційно, внутрішньо змінили ставлення до власної музики, і тепер вкладаємо в старі хіти часом навіть більш глибокий зміст, ніж раніше. Тому деякі, заздалегідь готові до виходу, пісні ми перезаписали під час формування платівки. Взяти до уваги хоча б хіт "Україна це ми". Це не нова пісня, вона була записана ще в 2012 році, але зараз вона сприймається по-іншому

А ось над піснею "Куда ведут мечты" - я працював понад 10 років, довгий час вона лежала в архіві, я намагався іноді до неї повертатися, але лише зараз відчув, що вона готова побачити світ.

Загалом, альбом вийшов дуже об`ємним (він включає 17 пісень) не тільки тому, що ми довго над ним працювали, але ще й тому, що за останні декілька років ми пропустили крізь себе занадто багато різних подій, що не могло не вплинути на нашу творчість».

Після виходу альбому було презентовано кліп на хіт «Пісня Сирени». Режисер відео – кліпмейкер Олег Борщевський. Головною локацією стала "відьмацька" Лиса гора. Кліп сповнений містичних образів та загадкових подій. Він вийшов досить незвичним, але в притаманному колективу драйвовому стилі. Настільки, що музиканти гурту навіть вперше танцювали в кадрі.

 

А ще, у кліпі «Пісня Сирени» знявся новий музикант гурту -  гітарист Стас Семілєтов. Так що тепер музикантів у гурті не п'ять, а шість. І саме таким складом вони вирушають в тур.

Купити квитки на концерт можна на сайті kasa.in.ua

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!