Політична реклама

В середу у Львові проведуть інтелектуальний пікнік для дітей

1834 0
У середу, 28 травня, в дитячому центрі розвитку і дозвілля «Під спільним дахом», який працює на базі бібліотеки №19 для дітей (вул. Симоненка, 10) розпочнеться проект «Інтелект - літо 2014». В межах заходу для дітей проведуть мега-пікнік «Дива просто неба», який включає в себе різноманітні наукові цікавинки з математики, фізики та біології.
Фото: prostofoto.kiev.ua

Фото: prostofoto.kiev.ua

Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Літо і канікули – це можливість пізнати світ не зі шкільного підручника, а навпомацки, на смак, на дотик, через досліди і експерименти», – вважають організатори.

Пікнік розпочнеться о 13:00. Організатори обіцяють зацікавити навіть тих дітей, які недолюблюють математику.

Дітям покажуть театралізовану сценку «Математична десятка», логічні фокуси і майстер-класи «Сяйво геометричних фігур», розкажуть багато цікавого про біологію та фізику.

«А ще будуть експерименти, ігри і ціле наукове шоу від професора Ніколя. Присмачена наука буде музикою, малюванням і звісно пікніком на коцику», – додають організатори.

Бібліотека для дітей №19 знаходиться у Львові на вул. Симоненка, 10. Тел.: 263-90-64, e-mail: [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!