Політична реклама

В суботу львів`янам розкажуть, як використовувати соцмережі для бізнесу

1371 0
18 лютого у Львові проходитиме конференція Lviv Social Media Camp. Вона збере понад 400 учасників. Організаторами є агентство інтернет-реклами adPrime та Lviv Startup Club за підтримки Львівської міської ради. Вартість квитка до 15 лютого – 500 грн, після 15 лютого - 800 грн.

Конференція проходитиме у чотирьох напрямах одночасно, - повідомили ZAXID.NET організатори. Сучасні тренди, стратегії, досвід успішних кампаній учасники дізнаються у потоці «Social Media Marketing». Як ефективно просувати свій бізнес, використати можливості соцмереж для торгівлі – у потоці «SMM для бізнесу».

Насичений темами і дискусіями буде і потік – «Нове суспільство»: тут обговорюватимуть ведення блогів і тенденції сучасної журналістики, а також презентуватимуть і аналізуватимуть активності політиків у соціальних медіа. Четвертий потік буде актуальним для тих, хто цікавиться розробкою додатків під соцмережі.

Lviv Social Media Camp проходитиме у приміщенні Українського Католицького Університету (Хуторівка, 35а) Обов’язкова попередня реєстрація, - повідомляє ZAXID.NET.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!