На Львівщині протестувальники знову блокуватимуть кордон

2250 1
Активісти обіцяють 27 січня заблокувати кордон на цілий день.
фото: studway.com.ua

фото: studway.com.ua

Анонсоване раніше на понеділок, 22 січня, блокування кордону було перенесено активістами на суботу, 27 січня. За словами організаторів блокування, цього разу дороги, що ведуть до головних пунктів перетину кордону, будуть перекриті на цілий день. Про це повідомляє Zaxid.net.

«Свою третю попереджувальну акцію ми спочатку анонсували на понеділок, 22 січня, але відмовились від неї, оскільки зараз сесія Верховної Ради закрита, а чергове засідання відбудеться лише 6 лютого. Ми з іншими протестувальниками радились і вирішили наступну акцію провести трохи ближче до того, щоб її не забули, тож перенесли її на 27 січня. Ця акція, як і дві попередні, буде попереджувальна, але триватиме вона вже не годину-дві, а цілий день, починаючи з 11:00», – говорить один з організаторів блокування кордону Володимир Васьків.

Читайте також: Чому перекриття трас шкодить самим «човникам»

Нагадаємо, раніше мітингувальники вже блокували кордон України з Польщею через нове законодавство, що обмежує безмитне ввезення товару з-за кордону. Голова Львівської обласної адміністрації Олег Синютка запропонував притягнути до відповідальності блокувальників кордону.


Читайте також:
24 Січня, 2018 18:20
ОЛЕГ НЕРОЗУМІЮ ЧОМУ ЛЮДИ ЯКІ РОЗВАЛИЛИ АРМІЮ ЗАБОРОННЯЛИ ПРОСТИМ ЛЮДЯМ ПРОТЕСТУВАТИ ХОЧУТЬ ДЛЯ СЕБИ ЯКИХОСЬ ПІДВИЩЕНЬ
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!