Політична реклама

В суботу у Львові курсуватиме додатковий транспорт

1454 0
Як поінформував начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук, у зв’язку з проведенням футбольного матчу у суботу, 10 грудня, у місті курсуватиме додатковий транспорт.

«Транспорт працюватиме так, як і на відкритті «Арени Львів», і на матчі Україна-Австрія. Автобуси, які курсують до торгового центру «Кінг-Крос», курсуватимуть в режимі робочого дня, тобто, буде більша кількість автобусів. Крім того, курсуватиме 3-й і 5-й тролейбус до Автовокзалу.

З 13.30 на тих маршрутах буде збільшена кількість транспортних засобів. І курсуватимуть автобуси з 2 трансфертних зон – з пл. Петрушевича великі автобуси курсуватимуть  до стадіону і з Сихова від кінотеатру Довженка.

З 13.30 вони почнуть свою роботу і курсуватимуть до 20.00. Після закінчення футболу, за даними попереднього моніторингу, протягом 1,5 год. повністю звільняється територія довкола стадіону, всі вболівальники за той час, як правило, роз’їжджаються», - зазначив Микола Жук.

Нагадаємо, у суботу у Львові пройде футбольний матч «Карпати-Динамо». Початок футбольного поєдинку – о 16.00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!