Політична реклама

В суботу у Львові веломарафон та велопікнік. Програма

1868 0
У суботу, 31 травня, Львів долучиться до всеукраїнського Велодня. У програмі дня – веломарафон, велоквест та пікнік.
Фото: mottainaicycles.com

Фото: mottainaicycles.com

Цьогорічний Велодень у Львові проходитиме під гаслом «Я – за рівні права на дорозі, я – за рівні права всіх дітей». Це спільна благодійна акція Асоціації велосипедистів Львова та навчально-реабілітаційного центру «Джерело». В межах акції в суботу можна буде придбати хустинки (бандани) за благодійну пожертву від 25 грн. Всі залучені кошти будуть спрямовані на підтримку щоденного довезення дітей та молоді з особливими потребами на освітньо-реабілітаційні програми Центру «Джерело», інформують у прес-службі Львівської міськради.

«Косинки вже можна придбати у шести веломагазинах, або ж на старті веломарафону. Дуже сподіваємось, що ми зможемо привезти наших діток з «Джерела» на старт веломарафону», – розповіла Оксана Назар, представник НРЦ «Джерело».

Придбати хустинки можна в магазинах за адресами: Наукова, 30, Листопадна, 16, Брюллова,8, Дудаєва, 2 та у двох магазинах мото- та велотехніки на вул. Городоцькій біля Мотозаводу.

 

Програма Велодня:

10.00 – збір учасників біля Оперного театру, просп. Свободи

11.00 – старт Веломарафону за маршрутом: просп. Свободи – просп. Шевченка – вул. Саксаганського – пл. Петрушевича – вул. Зелена – вул. Сихівська – просп. Червоної Калини – вул. Хуторівка – вул. Наукова – вул. Кульпарківська – вул. Антоновича – вул. Митрополита Андрея – вул. Устияновича – вул. Соломії Крушельницької – вул. Січових Стрільців – просп. Свободи.

До участі у Веломарафоні запрошують всіх охочих. Веломарафон показовий, а не на швидкість. Перед стартом усі охочі отримають буклет з Правилами дорожнього руху для велосипедистів.

14.00 – велопікнік у парку ім. Івана Франка (взяти з собою килимки, їжу, напої, ігри та хороший настрій)

14.00 – велоквест від CoMMuna

20.00  – кінофестиваль РОВЕР (у дворику Ратуш, а у разі дощу - під колонами Палацу мистецтв), вхід вільний

19:00-22.00 – afterparty в велолокації РАДЛЕР (вул. Дудаєва,16).

*у програмі можливі зміни

Довідка.

Офіційний сайт акції: www.bikeday.org.ua. Сайт Велодня у Львові: http://mobility.lviv.ua, www.velomax.lviv.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!