В тендері на бренд Львівщини відхилили найдешевші пропозиції

2944 0
Замість учасників, що запропонували найнижчу ціну, найбільш імовірним розробником бренду стане компанія з 6-річним досвідом брендування.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Така інформація з’явилася на сторінці електронної закупівла на сайті ProZorro. Вчора, 15-го серпня тендерний комітет ухвалив рішення про дискваліфікацію трьох учасників, що запропонували ціну від 79,5 до 99,5 тис. грн. 
 
Переможець аукціону за критерієм ціни ТОВ «Бінго» не подали записку із концепцією лого та гасла Львівщини, записку від замовника лого м. Суми, а також довідку про наміри залучення інших осіб до розробки брендбуку. Інші учасники, що запропонували найнижчі ціни ФОП Алла Гарнага та ТОВ «Рекламна група «Центр» також не надали повного пакету документів: від довідок про досвід аналогічної роботи до відсутності записки про саму концепцію брендуку для Львівщини.
 
В результаті на рішення очікує ФОП Володимир Блажівський, львів'янин і засновник компанії Happydesign. У своїй презентації він вказав на шестирічний досвід та понад 50 реалізованих проектів із брендування. Серед них бренди «Львівелетротрансу», креативного простору LEM Station, брендбук туристичного Казахстану та аеропорту Аделаїда в Австралії. 
 
У записці щодо концепції брендбуку йдеться про потребу сформувати сучасний імідж, не зашкодивши традиціям: «Основнним завданням бренду є усунення негативних стереотипів та створення позитивного враження стосовно мешканців, туризму, бізнес-клімату на Львівщинні». Бренд має на меті спиратися на бізнес, туризм та соціальну сферу.
 
Нагадаємо тендер на розробника брендбуку оголосили наприкінці липня. Загалом на участь подалися п'ять претендентів
 
Зоя Красовська
приклади робіт від happydesign

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!