Політична реклама

В центрі Львова функціонує благодійний велопрокат

1491 0
Вже майже місяць у Львові діє унікальний прокат велосипедів, в рамках якого відбувається збір коштів на підтримку дитячого реабілітаційного центру «Джерело». Щоб скористатись велопрокатом та взяти участь у благодійній акції достатньо відправити SMS та зареєструватися в пункті прокату.

Ініціатором та організатором велопрокату виступив мобільний оператор МТС за підтримки Львівської міської ради та у партнерстві з українською мережею велопрокату veliki.ua.  Кошти, зібрані під час роботи велопрокату, МТС передасть на потреби дитячого навчально-реабілітаційного центру «Джерело», якому цього року – 20 років, як і мобільному зв’язку в Україні.

За додатковою інформацією звертатись до Войтовича Владислава, тел.: +380 50 110 31 34, e–mail: [email protected].

Довідка

Як користуватися велопрокатом:

Надіслати безкоштовне SMS за номером 2510 (тільки у м. Львові для абонентів МТС):

х1 – бронювання на 1 годину (5 грн.)

х2 – бронювання на 2 години (8 грн.)

х3 – бронювання на 3 години (10 грн.)

х – номер пункту прокату, з якого Ви замовляєте послугу. Номер можна дізнатися на інформаційному стенді біля прокату.

Тарифи  зазначено у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

Нагадаємо, великий вибір спортивного спорядження Ви можете знайти у магазині "Бумеранг" (м. Львів, вул. Героїв УПА, 80).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!