У центрі Львова облаштували два подвір’я. Фото

2559 0
Ці проекті стали переможцями конкурсу «Громадського бюджету Львова».
фото Інститут просторового розвитку

фото Інститут просторового розвитку

У Львові завершили облаштування двох внутрішніх подвір’їв в будинках на вул. Гоголя, 6-8 та вул. Турецькій, 4. Про це повідомляє ЛКП «Інститут просторового розвитку». 

Так, на вул. Гоголя, 6-8 у центральній частині Львова за кошти громадського бюджету влаштувати громадський простір із дитячим майданчиком. У проект входило відновлення вуличних меблів, ремонт підпірних стінок, облаштування нових ігрових елементів дитячого дозвілля, влаштування нової клумби та ремонт інших дрібних елементів.

Читайте також: Що будуть ремонтувати в Галицькому районі Львова у 2018 році. Інтерактивна мапа

Вартість цього проекту становить 164 тис. гривень. Роботи виконував ФОП Ігор Новосад, який був єдиним учасником тендеру.

Також у липні завершилося облаштування подвір’я на вул. Турецькій, 4 у Галицькому районі Львова. За 441 тис. гривень провели роботи з водовідведення, відремонтували хідники, влаштували зону для паркування та провели озеленення.

Нагадаємо, у Львові облаштують громадський простір на вулиці Рибній.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!