На правах реклами

Усе для масажу та здоров’я. У центрі Львова відкрили новий магазин

5516 0
Casada.ua на вулиці Дудаєва, 3 пропонує обрати приладдя для фітнесу, масажні столи, масажні накидки та подушки від відомих виробників
https://casada.ua/

https://casada.ua/

Нове покоління масажного устаткування Casada, Yamaguchi, Fujiiryoki (Японія) відтепер можна знайти у Львові на вулиці Дудаєва, 3, де 13 та 14 вересня відкривали перший у Львові магазин мережі Casada.ua. Товари цих брендів є одними з найкращих серед масажного устаткування, будь-яке масажне крісло повністю адаптується під особливості будови тіла, а також унікальне за своїми функціями.

Окрім звичних консультацій для відвідувачів, у магазині надають можливість спробувати до 20 хвилин інноваційного масажу, що допоможе миттєво відновити працездатність та відчути себе бадьоріше.

Casada.ua намагається якнайкраще допомогти своїм клієнтам дбати про своє здоров'я. Для цього магазин має широкий асортимент продукції, власні фабрики з її виробництва, міжнародні зв'язки та відділ логістики, що дозволяє самостійно доставляти продукцію із заводу-виробника в найкоротші терміни, а найголовніше — високу якість товарів та привабливі ціни. Потужне і високотехнологічне виробництво оснащене автоматичними лініями останнього покоління і сучасними програмами оптимізації.

Професійні консультанти допоможуть підібрати охочим масажні крісла, товари для краси і здоров'я, приладдя для фітнесу, масажні столи, масажні накидки та подушки.

Крім цього, у магазині Casada.ua є великий вибір електросамокатів та електровелосипедів провідних світових виробників, зокрема Dualtron, Hibike та інших.

Магазин працює з понеділка по суботу з 10:00 до 19:00 на вулиці Дудаєва, 3. Тел. 067 521 8383

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!