В Угринові запровадили експеримент для пришвидшеного перетину кордону

5310 0
Ці зміни мають зменшити час для перетину кордону.
Фото: ДФС у Львівській області

Фото: ДФС у Львівській області

У пункті пропуску «Угринів» на Львівщині запровадили зміни у послідовності прикордонного та митного контролю у напрямку виїзду з України. Про це повідомляє прес-служба ДФС у Львівській області.

Тепер під час виїзду з України подорожні спочатку проходять процедуру паспортного контролю, прикордонний наряд вносить інформацію про осіб та транспорт, які перетинають кордон, у відомчу базу даних. Ця інформація автоматично надходить і до бази митниці. Крім цього, прикордонники і митники одночасно оглядатимуть й авто. Ці зміни мають зменшити час для перетину кордону.

Читайте також: На українських митницях запрацював Єдиний казначейський рахунок

Раніше новий порядок технологічних процедур раніше запровадили у пунктах пропуску «Смільниця» та «Грушів». Якщо цей експеримент працюватиме успішно, то його запровадять на всіх пунктах пропуску.

Нагадаємо, у Шегинях на дві години призупинять митне оформлення авто через встановлення нового серверного обладнання. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!