В Україні анонсували четверту хвилю мобілізації

4612 1
В Україні необхідно проводити наступну хвилю часткової мобілізації. Про це сказав міністр оборони України Степан Полторак.
Фото: zn.ua

Фото: zn.ua

«Мобілізація потрібна, тому що треба міняти хлопців, які вже півроку знаходяться на фронті. Вона потрібна, але її необхідно проводити з урахуванням тих прорахунків, які були допущені до цього», – сказав Полторак, інформує УНІАН.

Міністр оборони, відмовившись говорити про допущені раніше прорахунки, зазначив, що коли вони будуть враховані, президент України прийматиме рішення про часткову мобілізацію.

При цьому міністр наголосив, що про загальну мобілізацію говорити зарано.

Говорячи про принципи комплектування ЗСУ, Полторак висловив переконання, що в Україні необхідна змішана система, тобто формування війська на основі військовослужбовців строкової та контрактної служби.

“Час, коли ми були не готові до війни або коли ми були слабо готові, проходить”, - підкреслив Полторак.

Водночас, 5 канал повідомляє, що міністр також пообіцяв уже найближчим часом виплатити компенсації всім пораненим в зоні АТО. Зокрема – добровольцям та волонтерам. Міністр оборони вважає, що волонтери також мають отримати статус учасника бойових дій.


Читайте також:
13 Січня, 2015 09:04
Ведун Богадар Прийшла повістка на мобілізацію? Для духовної людини це не біда!
Закон України № 987 «Про свободу совісті та релігійні організації»
Громадяни, які навчаються у вищих і середніх Духовних навчальних закладах,
користуються правами і пільгами щодо відстрочення проходження військової служби. [***].vedavat.com.ua/education.html
Якщо у претендента на посаду «Священнослужитель» є вища освіта будь-якій спеціальності, тоді релігійна організація «Слов’яно-Ведичний Храм Спадщини Предків» пропонує реєстрацію претендента у «Постанові про прийняття священнослужителя до релігійної організації».
Бороніть свою душу, а Церква допоможе.
Четверта хвиля мобілізації у січні-квітні 2015 року не торкнеться Священнослужителів, які займають посаду у зареєстрованих релігійних організаціях.
Звертайтесь - допоможемо!
[email protected]
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!