Політична реклама

В Україні буде ще один гірськолижний курорт

1114 0
Новий гірськолижний курорт, який здатен буде скласти конкуренцію знаменитому Буковелю (Надвірнянський район Івано-Франківської області), з’явиться незабаром на Верховинщині.

Його за згодою місцевої громади планують спорудити поблизу села Красник – на горах Кострич і Кринта, які здіймаються на висоту 1544 метри. Проектом зацікавилися багаті інвестори, повідомляє Високий замок.

Для облаштування курорту красницькі ґазди дозволили використовувати свої землі в горах, які не придатні для сінокосіння.

Очікується, що тут спорудять п’ять лижних трас великої протяжності і три витяги. Туристи житимуть в одноповерхових котеджах, збудованих у гуцульському стилі.

Місцева влада очікує, що за рахунок відпочинкового промислу стабільно поповнюватиметься її бюджет і за отримані кошти можна буде вирішити багато соціальних питань.

Нагадаємо, спорядження та одяг для лижників і сноубордистів можна придбати у Львові в магазині "Бумеранг". А до 23 лютого у магазині діють знижки

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!