В Україні будуть працювати аеромедичні бригади

1455 0
Це 8 повітряних суден, три з них належать Державній службі з надзвичайних ситуацій, і п’ять – Національній гвардії України.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

В Україні готова почати роботу служба аеромедичної евакуації. Про це під час брифінгу 6 квітня розповів заступник Міністра охорони здоров’я України, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, – йдеться в повідомленні пресслужби МОЗ.

Це 8 повітряних суден, три з них належать Державній службі з надзвичайних ситуацій, і п’ять – Національній гвардії України. Вони у складних випадках можуть госпіталізувати хворих до закладів охорони здоров’я та провести реанімаційні заходи на території України.

Читайте також: «Маска на мільйон». Що не так на ринку найпершого засобу захисту

Нагадаємо, що всім обласним штабам з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації в Україні доручили створити при центральних районних лікарнях мобільні бригади. Як повідомляв раніше т.в.о директора департаменту охорони здоровя ЛОДА Андрій Васько, швидкі тести проводитимуть для мешканців Львівщини, які повернулись в Україну впродовж двох останніх тижнів. Також тестування проводитимуть тим, хто контактував із хворими на коронавірус. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!