В Україні Держкіно заборонило прокат семи серіалів. Перелік

3620 0
Держкіно України скасувало державну реєстрацію та анулювало прокатні посвідчення семи телесеріалів, під час реєстрації яких вказали неправдиві дані у документах.
фото: edimsovkusom.com

фото: edimsovkusom.com

Це відбулося на підставі статті 15 закону «Про кінематографію» (подання суб’єктом кінематографії недостовірних відомостей в документах), йдеться у дописі на офіційній сторінці Держкіно у Facebook.

Відтак, в Україні не транслюватимуть телесеріали:

1. «Другий шанс» (режисер Устюгов В.);

2. «Життя розсудить»  (режисер Медіа С. );

3. «Зламані долі» (режисер Демченко М.);

4. «Мезальянс» (режисер Кечаєв І.);

5. «Чужі діти», (режисер Лейзеров Ю.);

6. «Шукаю чоловіка», (режисер Ігнатов П.);

7. «Я подарую тобі кохання» (реж. Кечаєв І).

Вказані телесеріали були вироблені та/або вперше оприлюднені (демонстровані) після 1 січня 2014 року, тому, відповідно до Статті 15-1 Закону України «Про кінематографію», Держкіно заборонило трансляцію фільмів, вироблених фізичними та юридичними особами держави-агресора, які не містять популяризації або пропаганди органів держави-агресора та їхніх окремих дій, але вироблені та/або вперше оприлюднені (демонстровані) після 1 січня 2014 року.

Читайте також: Український фільм номінували на англійському кінофестивалі

Нагадаємо, завтра у всеукраїнський прокат виходить документальна драма «Жива» – реальна історія Анни Попович – жінки, яка народилася в Карпатах 91 рік тому. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!