Політична реклама

В Україні для рафтингу підходять 19 річок

1351 0
Нині кількість річок в Україні, які використовуються для такого активного виду відпочинку, як рафтинг, сягнула дев'ятнадцяти.

Найбільше їх у Карпатській Україні. Найвідомішими річками для екстремального плавання є Дністер, Прут, Черемош та Тиса. Останнім часом чимало водних туристів сплавляються по руслах річок Опір та Стрий.

У Криму для рафтингу підходять три річки: Аузун-Узень, Коккозка та Чорна.

Якщо рафтери окрім адреналіну бажають отримати ще й незабутні враження від навколишньої природи, їм варто вирушити на Случ або Південний Буг.

Рось, Десна, Лімниця більше підходять для звичайних сплавів, але у певні пори року вони приваблюють і екстремалів.

Обладнання, інструктаж та маршрут для рафтингу пропонують різноманітні туристичні клуби. Вартість такого відпочинку становить від 650 гривень за дві доби з людини.

Нагадаємо, що рафтинг - це вид екстремального спорту, який полягає у спусканні річкою з порогами та перешкодами на надувному човні (рафті), плоту або байдарці.

Джерело: УКРІНФОРМ

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!