Політична реклама

В Україні дозволять брати на борт літака 23 кг багажу безкоштовно

1032 0
Україна зобов’язала всіх авіаперевізників, які виконують рейси з України, ввести норму безоплатного перевезення багажу.

Згідно з наказом Міністерства інфраструктури України №735 від 30 листопада 2012 року «Про затвердження правил повітряних перевезень пасажирів і багажу», зареєстрованим у Міністерстві юстиції 28 грудня за № 2219/22531, авіакомпанії зобов’язані надати пасажирам можливість безкоштовної здачі в багаж, зокрема, речей вагою не більше 23 кг, пише ZN.UA.

«Сума трьох вимірів окремого місця багажу (довжини, ширини, висоти) не повинна перевищувати 158 см», – йдеться в тексті наказу.

Багаж, що не відповідає зазначеним вимогам, повинен оформлятися пасажиром для перевезення в якості вантажу.

«Інформація про максимальну кількість і вагу багажу, прийнятого перевізником для транспортування без доплати, вказується у власних правилах перевізника і в договорі перевезення, що надається пасажирові», – наголошується в документі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!