В Україні дозволять реєструвати автомобілі у ЦНАПах

871 0
Раніше в центрах надання адміністративних послуг можна було зареєструвати лише мопеди та причепи.
Фото: racyja.com

Фото: racyja.com

Кабінет міністрів вніс зміни до переліку адміністративних послуг, які зможуть надавати у центрах надання адміністративних послуг. Там можна буде зареєструвати автомобіль та отримати номерні знаки. Про це йдеться у розпорядженні від 17 травня № 391-р, пише Громадське.

Читайте також: Перевезти автомобілі до Львова тепер можна поїздом

Згідно з документом, до послуг ЦНАПу включені:

  • реєстрація, перереєстрація колісних транспортних засобів усіх категорій з виданням свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків;

  • зняття з обліку транспортного засобу з виданням облікової картки та номерних знаків для разових поїздок.

Зазначимо, у ЦНАПі реєструватимуть автомобілі, які, відповідно до законодавства, не підлягають огляду й експертному дослідженню. Також реєструватимуть авто, щодо яких подано підтвердні документи про проведення огляду, або така інформація міститься в єдиній інформаційній системі МВС.

Додамо, що раніше в центрах надання адміністративних послуг можна було зареєструвати лише мопеди та причепи.

Нагадаємо, у Львові ЦНАПи збільшили кількість робочих годин. Зокрема, офіси у межах міста приймають відвідувачів також у суботу. Перед візитом потрібно попередньо записатися на прийом.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!