В Україні дозволять встановлювати пристрої вимірювання тиску у водопроводах

1394 1
Нова норма дозволить зменшити кількість аварій на водогонах.
Фото: promin.cv.ua

Фото: promin.cv.ua

Українці зможуть встановлювати прилади вимірювання тиску холодної і гарячої води у водопроводах. Відповідні зміни до ДБН «Внутрішній водопровід та каналізація» запрацюють із 28 лютого 2019 року, пише на своїй сторінці у Facebook заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.

Читайте також: Нові норми ДБН: можна склити балкони

Ці пристрої допоможуть оперативно передавати інформацію про проблеми з тиском води у диспетчерський пункт, а також моніторити стан водогону та швидше виявляти несправності.

Читайте також: В Україні впроваджують чотири світлокліматичні зони

Нагадаємо, наприкінці в Україні дозволять використовувати світловоди як природне освітлення під час енергозберігаючого будівництва та в приміщеннях, де немає вікон, денного освітлення або можливості проводити електрику.


Читайте також:
13 Грудня, 2018 08:08
пролетарий что это даст простому барану...?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!