В Україні дозволили реєструвати громадські організації онлайн

1456 1
Відповідно до процедури, реєстрація громадської організації онлайн може тривати до 3 робочих днів.
ілюстраційне фото: www.capital.ua

ілюстраційне фото: www.capital.ua

Міністерство юстиції України розробило та запустило функцію, яка дозволяє реєструвати громадські організації онлайн, через «електронний кабінет». Про це повідомляє прес-служба уряду.

Нова функція доступна в «Онлайн-будинку юстиції» та на сайті Кабміну. Аби скористатись онлайн-реєстрацією ГО, потрібно авторизуватись у персональному кабінеті «Онлайн-будинку юстиції», сформувати заяву, долучити до неї перелік необхідних документів у форматі PDF, накласти на документи електронний підпис, після чого зазначені документи стають доступними державному реєстратору. Відповідно до процедури, реєстрація громадської організації онлайн може тривати до 3 робочих днів.

Нагадаємо, раніше Мінфін підтвердило право неприбуткових організацій займатися підприємництвом.

 


Читайте також:
25 Червня, 2019 10:45
Абсолют Можливість реєструвати громадські організації онлайн- це дуже добре. Але іноді перед цим необхідно проконсультуватися у юриста. Це можна безкоштовно зробити в Юридичній фірмі Абсолют [***]s://absolute.kiev.ua/uk/services/poslugi-z-reestratsiji/28-reestratsiya-gromadskoji-organizatsiji.html
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!