В Україні дозволили вакцинувати дітей від Covid-19, а львів'янка очолила командування ЗСУ. Головне

1323 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або що могли проспати.

Ресторан замість спортзалу. У Львові на вулиці Стрийській поблизу озера облаштують заклад громадського харчування. Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво видали ТзОВ «Віллоу Ярд Р1». Компанія зведе заклад громадського харчування на вул. Стрийській, 202. Для цього доведеться знести наявну двоповерхову будівлю. Йдеться про спортивно-оздоровчий клуб «Формула краси», який колись належав фірмі Дубневичів. Будівлю продали у вересні 2020 року.

Заклади із дитячими зонами. У Львові є безліч ресторанів та кафе, однак не всі мають змогу облаштувати окремі зони для діток, щоб поруч з дорослими їм не довелося нудьгувати. Tvoemisto.tv зробило підбірку закладів міста, де можна смачно поїсти та відпочити з дітьми. У підбірці ресторанів є спеціальне меню для дітей, іграшки, гірки, розмальовки та кімнати, в яких можна влаштувати дитячі свята. 

Читайте також: Річки біля Львова. Підбірка місць, де можна відпочити

Кадрові зміни. Керівником ЛКП «Львівавтодор» призначили Миколу Власюка замість Оксани Єстеферової, яка написала заяву на звільнення. Микола Власюк раніше працював операційним директором ТзОВ «Альянс Маркет», а також у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

Ще одна країна відкрила кордони для українців. Відповідно до наказу МОЗ Італії від 29 липня, громадянам України надали можливість відвідувати територію Італійської Республіки з будь-якою метою, у тому числі – туризму. Разом з тим, охочим відвідати Італію слід врахувати такі основні обов’язкові вимоги, про це читайте за посиланням.

Львів’янка очолила командування ЗСУ. Міністр оборони України Андрій Таран підписав наказ про призначення полковника медичної служби Тетяни Остащенко на посаду Командувача Медичних сил Збройних Сил України. До цього вона займала посаду головного інспектора Головної інспекції Міноборони. Що про неї відомо – читайте в матеріалі.

Читайте також: У Львові шукають мільйон добродіїв, які скерують по 65 грн на порятунок Вікторії зі СМА

Львівська ІТ-компанія відкрила офіс в Дубаї. SoftServe відкриває новий офіс в Дубаї для підтримки клієнтів в близькосхідному регіоні. Компанія працює там з 2018 року, постачаючи рішення для великих бізнесових конгломерацій у галузях торгівлі, фінансів та енергетичного сектору. Новий офіс компанії розташований в бізнес-центрі Dubai Internet City.

В Україні дозволили вакцинувати дітей віком від 12 років. Враховуючи наукові дослідження, рекомендації ВООЗ та відповідні зміни до інструкції вакцини Comirnaty/Pfizer-BioNTech, цей препарат дозволили використовувати дітям віком від 12 років в Україні. Відповідні рекомендації затвердило Міністерство охорони здоров’я, передає пресслужба МОЗ.

Гарних вихідних!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!