На всіх залізничних вокзалах України встановлять безкоштовний Wi-Fi

2891 0
Публічна акціонерна компанія «Укрзалізниця» обіцяє поточному році забезпечити покриття всіх залізничних вокзалів країни Інтернетом за бездротовою технологією Wi-Fi.
фото: Михайло Верхогляд, Вікіпедія

фото: Михайло Верхогляд, Вікіпедія

Про це повідомив голова правління «Укрзалізниці» Войцех Балчун на засіданні Кабінету міністрів, пише УНІАН.

«Будемо розвивати пасажирське сполучення, встановлювати квиткові термінали на вокзалах, хочемо встановити на всіх вокзалах безкоштовний Wi-Fi, оголошуємо конкурс на дизайн нових вагонів майбутнього», які відповдатимуть світовим стандартам», – повідомив Балчун.

Читайте також: «Укрзалізниця» планує запустити потяги в Австрію й Болгарію

Крім того, за його словами, компанія має намір цього року купити 50 пасажирських вагонів.

«Також ми хочемо збільшити прибутковість пасажирських поїздів і запустити сполучення з Польщею, Австрією і Болгарією», – додав він.

Балчун також повідомив про прийняття 24 січня рішення про виділення з компанії філії UZ Cargo і створення філії UZ Cargo International, яка буде допомагати розвивати міжнародну діяльність компанії. «Також на порядку денному створення власного експедитора – «УЗ Форвардінг», тому що, на жаль, у цій сфері «Укрзалізниця» повністю віддала свій ринок приватним компаніям», – додав голова компанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!