Політична реклама

В Україні хочуть заборонити поліетиленові пакети

1332 0
У наступному році в Україні можуть заборонити випуск і продаж легких пластикових пакетів, які розносяться вітром і засмічують ландшафт і дерева. Про це в ефірі програми "Соціальний статус" на телеканалі "Tonis" повідомив начальник управління благоустрою територій та комунального обслуговування Мінрегіону Олександр Ігнатенко.

На сьогоднішній день, повідомив начальник управління Мінрегіону, в Україні налічується близько 5 тисяч сміттєвих звалищ, щорічно з'являється 35 тис. несанкціонованих.

Це, на його думку, пов'язано з відсутністю в деяких населених пунктах, особливо в сільській місцевості, послуг з вивезення сміття.

За його словами, тільки 30% сіл мають можливість користуватися цією послугою, тому і створюють несанкціоновані звалища, які, як правило, прибираються під час весняних робіт з благоустрою.

Джерело: СТБ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!