В Україні є майже 2 мільйони безробітних

2732 0
Кількість безробітних у цілому по країні на кінець 2014 року становила 1,8 мільйонів осіб. Найбільше їх Житомирській області, найменше – в Одеській області та в Києві.
фото: infoprostir.te.ua

фото: infoprostir.te.ua

Рівень безробіття в Україні, розрахований за методологією Міжнародної організації праці, за підсумками 2014 року становив 9,7% від загальної кількості економічно активного населення країни, – повідомляє УНІАН.

У регіональному розрізі найвищий відсоток безробіття зафіксовано у Житомирській області - 12,3%. Високі показники також продемонстрували Чернігівська область (12,1%), Тернопільська область (12%), Луганська область (11,8%), Полтавська область (11,8%), Рівненська область (11,7%) і Донецька область (11,3%). Найменший відсоток безробіття зафіксовано в Одеській області - 7% і в Києві - 7,2%. Оцінка за підсумками минулого року не враховувала інформації щодо АР Крим.

Читайте також: 5 порад, як не зіпсувати свої шанси на працевлаштування

Раніше рівень безробіття в Україні, визначений за методологією Міжнародної організації праці (МОП), за підсумками 3-го кварталу 2014 року становив 9,3%, а за підсумками 9 місяців 2013 року цей показник становив 7,7%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!