Політична реклама

В Україні "легалізовано" лише дві моделі iPhone 5

1307 0
Національна комісія з питань регулювання зв'язку та інформатизації внесла до реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування, нові моделі iPhone 5.

Зокрема, до реєстру були внесені моделі A1428 для застосування в мережах стільникового зв'язку GSM900/1800 та UMTS і моделі A1429 для застосування в мережах стільникового зв'язку GSM900/1800, UMTS і CDMA-800. Про це пише "ТСН".

Нагадаємо, за даними начальника Українського державного центру радіочастот Павла Слободянюка, в середині жовтня в Україні працювало тільки 4-5 смартфонів Apple iPhone 5, IMEI-коди яких внесені в базу. За його словами, ці кілька легальних апаратів вносилися в базу самими ж власниками.

Разом з тим, в Україні використовується понад 100 iPhone 5, IMEI-коди яких не внесені в базу (тобто "сірих").
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!