Українці зможуть реєструвати бізнес за 24 години: деталі

1656 0
Уряд обіцяє почати реєстрацію бізнесу за добу в кінці поточного тижня. Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко на засіданні Кабміну.
Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Кабінет міністрів планує, що процедура реєстрації підприємців в держорганах протягом 24 годин буде запущена в кінці цього тижня. Міністр юстиції Павло Петренко на засіданні Кабміну пояснив, що Міністерство фінансів підписало наказ, згідно з яким реєстрація бізнесу в податкових органах здійснюватиметься протягом 24 годин.

Читайте також: На скільки планують продовжити мораторій на перевірку бізнесу

Петренко уточнив, що цей наказ набуде чинності з 15 жовтня. «Тобто, у нас після четверга протягом 24 годин будуть реєструватися суб’єкти підприємницької діяльності у Держстаті, Пенсійному фонді та Державній фіскальній службі», – уточнив прем’єр-міністр у міністра юстиції, на що Павло Петренко відповів ствердженням.

Джерело: finance.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!