Політична реклама

В Україні можуть подешевшати ліки

1230 2
В Україні приймають закон, завдяки якому ліки в Україні мають подешевшати.

Аптеки позбавлять необхідності щорічно проходити акредитацію в МОЗ, яка, по суті, була дублюванням процедури ліцензування, - інформує прес-служба нардепа Андрія Шипка. 

Для аптечних закладів планують спростити адміністративні процедури. Про це йдеться в проекті закону «Про внесення змін до статті 16 Основ законодавства України про охорону здоров’я», внесеного на розгляд Верховної Ради.

За новим законом Державна служба лікарських засобів видаватиме ліцензію при відкритті аптеки, а необхідність щорічної акредитації у Міністерстві охорони здоров’я скасовується.

При цьому держава залишає за собою усі необхідні механізми контролю за якістю ліків.

ТЕГИ: ціни, ліки

Читайте також:
10 Жовтня, 2013 18:33
Лейла Вся работа Соловьева и его службы - это сплошная коррупция! Они просто хотят монополизировать весь контроль и отобрать все деньги с фармацевтических компаний. Распустить надо этих бандитов, а еще лучше посадить.
10 Жовтня, 2013 18:27
Стрельцова Ира Гослекслужба нашла очередную кормушку с деньгами.. Да им бы только деньги высасывать с людей, а потом людям лечиться нечем. Окончательно задушат отрасль..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!